Υδατικό Δυναμικό του Εδάφους Βρίσκεστε εδώ : Αρχική Προϊόντα Εδαφολογικά Υδατικό Δυναμικό του Εδάφους

Κατηγορίες


Μανομετρικά Τενσιόμετρα

Πρόκειται για κλασικά τενσιόμετρα με μανόμετρο ωρολογιακού τύπου. Παρέχει απευθείας ένδειξη του υδατικού δυναμικού του εδάφους. Ιδανικό για την διαχείριση της άρδευσης καθώς μετρά την διαθεσιμότητα του νερού στο ριζικό σύστημα των φυτών.

Το τεσνιόμετρο διαθέτει διαφανή ακρυλικό σωλήνα με διάφορα μήκη (σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας).

Ηλεκτρονικά τενσιόμετρα

Τενσιόμετρα με μετατροπέα πίεσης για σύνδεση σε ψηφιακό καταγραφικό . Ιδανικό για την διαχείριση της άρδευσης καθώς μετρά την διαθεσιμότητα του νερού στο ριζικό σύστημα των φυτών. Κατάλληλο για έδαφος αλλά και για άλλα υλικά όπως τύρφη, πετροβάμβακας, κτλ. Ανθεκτική κατασκευή για μακροχρόνια χρήση. Τα τενσιόμετρα είναι σχεδιασμένα για μόνιμη εγκατάσταση στο έδαφος (ή σε άλλο μέσο καλλιέργειας). Διαθέτουν διαφανή ακρυλικό σωλήνα με διάφορα μήκη (σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας). Στο κάτω μέρος του το τενσιόμετρο διαθέτει πορώδη κεραμική κάψα.

Αισθητήρας υδατικού δυναμικού εδάφους Gypsum Block

Ηλεκτρονικός Αισθητήρας Υδατικού Δυναμικού του εδάφους

Πρόκειται για ηλεκτρονική μέθοδο μέτρησης του υδατικού δυναμικού του εδάφους. Διαθέτει έξοδο για σύνδεση με ψηφιακό καταγραφικό.

Κλασική συστοιχία δοχείων πιέσεως για τον προσδιορισμό του υδατικού δυναμικού δειγμάτων εδάφους

Εργαστηριακή μέθοδος για τον προσδιορισμό της υδατοϊκανότητας και του σημείου μάρανσης, καθώς επίσης για την δημιουργία των χαρακτηριστικών Υδατικού Δυναμικού / Υγρασίας.

Σύγχρονης τεχνολογίας ηλεκτρονική συσκευή άμεσου προσδιορισμού του υδατικού δυναμικού του εδάφους